UW SMARTPHONE OPLADEN

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 6

Veel mensen vragen zich af waarom de levensduur van batterijen van smartphones korter is dan die van oudere mobiele telefoons. Dit heeft te maken met het feit dat de smartphones voor zoveel kunnen worden gebruikt. Uw smartphone is in feite een kleine computer, en computers hebben meer vermogen nodig.

Batterij met kortere levensduur

"Mijn oude telefoon hoefde ik maar één of twee keer per week op te laden! Maar mijn nieuwe smartphone moet ik elke dag opladen!" Dit is iets wat we weleens horen en het klopt. De huidige smartphones hebben een kortere batterijduur dan oudere mobiele telefoons. Aan de andere kant kon u met een oude mobiele telefoon alleen maar bellen en sms'en. Doordat uw smartphone zoveel mogelijkheden heeft, wordt veel batterijvermogen verbruikt.

Onbegrensde mogelijkheden

Met een smartphone kunt u e-mails versturen en ontvangen, internetten, films kijken, naar muziek, radioprogramma's en luisterboeken luisteren, kranten lezen, foto's maken en ze meteen delen met familie en vrienden, goederen en diensten bestellen -– en nog veel meer. Inderdaad, hierdoor is uw telefoonbatterij sneller op, maar als u enkele simpele gewoontes aanneemt, zult u er geen problemen mee hebben.

Laad elke nacht op

Hoe kunt u een “lege” telefoon vermijden wanneer u echt niet zonder kunt? De beste manier is door hem vaak op te laden. Maak er een gewoonte van uw telefoon 's avonds op te laden of nadat u thuiskomt. Een volledig opgeladen telefoon gaat gewoonlijk een hele dag mee, zelfs als u hem veel gebruikt. Probeer ook de batterij-indicator in de rechterbovenhoek in de gaten te houden. Als de batterij minder dan 20% aangeeft, kunt u uw telefoon beter even opladen als u de gelegenheid hebt.

Neem een oplaadsnoer mee

Hoe zorgvuldig u ook bent met het opladen van uw telefoon, het is altijd slim om een oplaadsnoer in uw tas mee te nemen wanneer u voor langere tijd van huis bent. Als de batterij opraakt, kunt u meestal wel een plaats vinden om hem op te laden. Bijvoorbeeld in bibliotheken, cafés, restaurants en andere openbare ruimtes. En een koffiepauze kan nooit kwaad, toch? Veel treinen hebben ook stopcontacten in of bij zitplaatsen.

Bureauoplader

Een slimme manier om uw telefoon opgeladen te houden is door een Doro-bureauoplader te gebruiken. U heeft geen gedoe met een oplaadsnoer. Plaats de telefoon simpelweg in de oplader wanneer u thuiskomt en haal hem er weer uit als u weggaat. Wanneer de telefoon in de oplader is geplaatst, kan hij worden gebruikt als radio of wekker.

 

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 1

WIFI – DE SLIMME MANIER OM TE SURFEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 2

GENIET VAN EEN WERELD VOL AMUSEMENT

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 3

VIND DE WEG ALS U OP REIS BENT

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 4

DE SLIMME MANIER OM UW CAMERA TE GEBRUIKEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 5

APP

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 6

UW SMARTPHONE OPLADEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 7

SLIMME FUNCTIES

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 8

SPOTIFY

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 9

ZOEKEN VIA YOUTUBE

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 10

FACEBOOK OP UW SMARTPHONE GEBRUIKEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 11

INSTAGRAM

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 12

SMARTPHOONESCHOOL - GOOGLE

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 13

E-MAIL

Lees verder