VIND DE WEG ALS U OP REIS BENT

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 3

Met een smartphone op zak kunt u die hopeloze gevouwen kaarten en verwarrende routebeschrijvingen vergeten. Met de ingebouwde GPS-functie op de telefoon kunt u gemakkelijk op de kaart zien waar u precies bent en welke richting u opgaat. U kunt ook handige tips krijgen over attracties en restaurants.

Waar is de kaart?

Uw Doro-smartphone wordt geleverd met een functie genaamd Google Maps. U vindt de functie bij de andere Google-apps op uw telefoon. Zoek het pictogram dat eruit ziet als een opgevouwen kaart. De eerste keer dat u het gebruikt, wordt u gevraagd Google toegang te geven tot uw locatie, zodat bekend is waar u bent ten opzichte van waar u heen wilt. Accepteer dit verzoek om gemakkelijker gebruik te kunnen maken van Google Maps.

Download Google Maps hier

Nooit meer verdwalen

Google Maps biedt diverse functies. U kunt bijvoorbeeld vragen wat de slimste manier is om op een bepaalde plek te komen, met de auto of te voet. U kunt op de kaart precies zien waar u bent en welke richting u opgaat. Met een smartphone als uw reisgenoot hoeft u nooit bang te zijn dat u verdwaalt in een nieuwe stad.

Plaatsen vinden

Google Maps kan u talloze plaatsen aanwijzen - van benzinestations en restaurants tot attracties, hotels en andere handige of interessante plekken. Tik gewoon in het scherm op de plaats waar u meer over wilt weten, zoals openingstijden, beoordelingen en meer. Zowel praktisch als handig!

 

TripAdvisor

Er bestaat een geweldige reisgids die u op uw smartphone kunt meenemen. TripAdvisor is een gratis app beschikbaar op Google Play. U kunt deze app gebruiken om gemakkelijk kaarten te downloaden maar ook tips over hotels en restaurants in meer dan 300 steden wereldwijd. De informatie wordt continu bijgewerkt door reizigers overal ter wereld en de beoordelingen zijn up-to-date. U kunt anderen helpen door tips en beoordelingen te geven wanneer u op reis bent geweest.

 

Download TripAdvisor hier

 

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 1

WIFI – DE SLIMME MANIER OM TE SURFEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 2

GENIET VAN EEN WERELD VOL AMUSEMENT

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 3

VIND DE WEG ALS U OP REIS BENT

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 4

DE SLIMME MANIER OM UW CAMERA TE GEBRUIKEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 5

APP

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 6

UW SMARTPHONE OPLADEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 7

SLIMME FUNCTIES

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 8

SPOTIFY

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 9

ZOEKEN VIA YOUTUBE

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 10

FACEBOOK OP UW SMARTPHONE GEBRUIKEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 11

INSTAGRAM

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 12

SMARTPHOONESCHOOL - GOOGLE

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 13

E-MAIL

Lees verder